Summer sale discount off 50%! Shop Now
Το καλάθι μου

Mini Cart

Πληροφορίες Αποστολής


Η motoaction.gr αποστέλλει τα προϊόντα της με παράδοση Express που σας επιτρέπει να λάβετε το δέμα σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για αποστολές χερσαίες εντός Ελλάδας, εντός 2 εργάσιμων ήμερων για αποστολές νησιώτικες εντός Ελλάδας και δυσπρόσιτους προορισμούς με εταιρείες ταχυμεταφορών (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι την ημερομηνία παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες). Ο χρόνος παράδοση στο εξωτερικό εξαρτάται απο τον προορισμό, οι πελάτες εξωτερικού παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με εμάς για να μάθουν τον χρόνο παράδοσης.

Η παραγγελία θα ετοιμαστεί εντός της ημέρας με την επιφύλαξη ότι το προϊόν που παραγγείλατε είναι διαθέσιμο στο απόθεμα και η παραγελλια ολοκληρώθηκε πριν τις 17:00, αλλιώς, υπό την ίδια πάντα επιφύλαξη, θα ετοιμαστεί εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας κατ’ ελάχιστον μια ενεργή και κατοχυρωμένη ή επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου (εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος των προϊόντων που θα επιλέξετε και τον τόπο παράδοσης. Για αποστολές στην Ελλάδα η βασική χρέωση ειναι 5€. Σε περίπτωση αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1€. Άμα ο προορισμός είναι νησί ή δυσπρόσιτος η χρέωση ανεβαίνει ανάλογα τον προορισμό. Αν το πακέτο ξεπερνάει τα 3 κιλά σε βάρος, τότε τα έξοδα αποστολής αυξάνονται αντίστοιχα. Σε μερικές περιπτώσεις, ο όγκος του πακέτου μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος και να αυξηθούν τα έξοδα αποστολής. Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα έξοδα αποστολής δεχτούν αύξηση, η Motoaction θα ενημερώσει άμεσα τον πελάτη. Για αποστολές στο εξωτερικό, τα δέματα αποστέλλονται με ΕΛ.ΤΑ. και οι χρεώσεις υπολογίζονται σύμφωνα με το βάρος και την χώρα του προορισμού. Ο πελάτης θα βλέπει το ακριβές κόστος αποστολής αφού βάλει τα στοιχεία του και επιλέξει τα προιόντα που θέλει, κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Οι χώρες χωρίζονται σε δύο ζώνες:

  • ΖΩΝΗ 1: Χώρες Ε.Ε.(Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ην.Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία και η Κύπρος για παραπάνω απο 100γρ) καθώς και Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.
  • ΖΩΝΗ 2: Λοιπές χώρες Ευρώπης και χώρες υπόλοιπου κόσμου.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Η motoaction.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται ως χρόνος παράδοσης επί του εκάστου προϊόντος στον ιστότοπο ή κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Σας πληροφορούμε ότι μια καθυστέρηση 24 ωρών είναι απόλυτα αναμενόμενη όσον αφορά στην παράδοση της παραγγελίας, διότι για λόγους ασφαλείας, όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους του motoaction.gr. Η motoaction.gr δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά η motoaction.gr πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 15 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας. Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη.